Izdelava spletnih strani

Ste vedeli, da skoraj ČETRTINO vseh spletnih strani poganja WORDPRESS?

Uporabljajo ga tudi zares velika podjetja: New York Times, Marcedes Benz, IBM, UPS, ebay, The Rolling Stones, The Wall Street Journal, CNN, Reuters, Samsung, MTV news, Star Wars in se mnogi drugi!
Bi se jim pridružili tudi vi?

Zakaj izbrati WORDPRESS?

Podjetja po vsem svetu se za WordPress odločajo med drugim tudi zato, ker zanj ni potrebno plačevati licence, poleg tega pa je urejevalnik precej razumljiv in intuitiven.

Z izborom teme je mogoče tudi brez posebnega znanja izdelati spletno stran WordPress. Sodobni urejevalnik ima na voljo že zelo širok nabor funkcionalnosti, med drugim so na primer na voljo tudi galerije, obrazci in številni drugi elementi za izgradnjo.

Pa vendar samostojna izdelava spletne strani WORDPRESS ni primerna za vse

Izdelava spletne strani na platformi WordPress vseeno zahteva precej več znanja kot le njeno urejanje. Potrebno je vsaj osnovno poznavanje HTML in CSS, za samo objavo spletne strani in izdelavo varnostnih kopij pa boste potrebovali tudi pomoč sistemskega tehnika ali ponudnika gostovanja.

Nekoliko bolj zahtevno je tudi vzdrževanje, saj se WordPress pogosto posodablja. Enako velja tudi za nameščene vtičnike. Platformo WordPress je torej obvezno varnostno posodabljati, saj je zaradi svoje razširjenosti tudi pogosta tarča zlorab in poskusov vdorov.

V izogib takim nevarnostim je priporočljivo, da izgradnjo, posodabljanje in vzdrževanje zaupate strokovnjakom.

Izdelava spletnih strani WORDPRESS

Spletne strani izdelujeva skupaj z mojstrom programiranja, Iztokom Khamom, pod blagovno znamko Hitri splet.  Če želite, da vaša vrata v svet postaviva tudi vam, me kontaktirajte na info@kultural.si.